submenu

Home


doneerbutton

ANBI

TwitterGoogle BookmarksLinkedInRSS Feed

Nieuwsbrief

Bent u al geabonneerd op de Vajra nieuwsbrief?
aanmelden nieuwsbrief

 

content

 

 

 

Op zondagmiddag 29 januari 2006 vond de laatste actie voor de bouw van de Vajra Academy plaats. In de sfeervolle ruimte van het Mirror Centre te Amsterdam kon je genieten van een heerlijke stoelmassage, yoga of inspirerende meditatie en tegelijkertijd de bouw van deze kwaliteitsschool in de Kathmanduvallei steunen. Tot verdere ontspanning waren sauna en zonnebank ter beschikking gesteld aan hen die een lot hadden gekocht.

Een tiental vrijwilligers heeft zijn talent enthousiast ingezet, waarbij ook de kinderen niet waren vergeten – zij liepen trots met geschminkte toetjes en tot giraffen gevouwen ballonnetjes rond.

Mooie prijzen, waaronder een Nepalees tapijt, enkele goede reisgidsen over Nepal en schilderijen, werden aan het einde van de middag verloot onder de gasten die een lot hadden gekocht. De prijzen waren beschikbaar gesteld door Van Til Interieur Design, Claire's Carpet Styling, Starr Travel Oisterwijk en Fair Trade Shop Nijmegen. Stichting Vajra dankt hen hartelijk voor deze genereuze daad.

Hoewel de mogelijkheid aanwezig was allerlei activiteiten te ondernemen, stond het doel van de dag voor de gasten centraal. Het meest tekenend voor de motivatie van de bezoekers was dan ook hun belangstelling voor de presentatie van bouwkundig ingenieurs Geert de Letter en Daniël Südkamp, die een half jaar in Nepal aan de plannen voor de Vajra Academy hebben gewerkt. Zij vertelden hun verhaal vanuit de toekomst, waarin de Vajra Academy een feit is geworden en een groot succes is gebleken! Ze blikten terug op de spannende maanden voorafgaand aan februari 2006, die beslissend waren voor het moment waarop de bouw kon beginnen.

De sponsordag van Hands-on in het Mirror Centre heeft ruim € 10.620 opgeleverd! Wilde Ganzen en NCDO hebben dit bedrag ruim verdubbeld. Een fantastisch resultaat. Bij elkaar was dit genoeg om het gat in de begroting van ca. € 175.000 op te vullen. In het voorjaar van 2006 kan de eerste paal van de Vajra Academy in Nepal de reeds aangekochte grond in!

Stichting de Wilde Ganzen
Klik op het logo om naar de website van Wilde Ganzen te gaan.


Klik op het logo om naar de website van de NCDO te gaan.