submenu

Home


doneerbutton

ANBI

TwitterGoogle BookmarksLinkedInRSS Feed

Nieuwsbrief

Bent u al geabonneerd op de Vajra nieuwsbrief?
aanmelden nieuwsbrief

 

content

Leerlingen van basisschool De Ynset in Rottum hebben door middel van een sponsorloop een fors cadeau bij elkaar gelopen voor het afscheid van onderwijzeres Nienke Deelstra, tot zomer 2008 directrice van de school.


Directrice Nienke Deelstra en Henk Becker, adviseur van Vajra


Maar liefst € 1950 konden de leerlingen tijdens een ludieke actie aan het scheidende schoolhoofd aanbieden. Zij schonk het gehele bedrag aan Stichting Vajra! Henk Becker, adviseur van Stichting Vajra, was bij de festiviteiten aanwezig om het bedrag symbolisch in ontvangst te nemen en om Nienke namens de stichting als dank een echte vajra te overhandigen. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om de leerlingen over Stichting Vajra te vertellen. Er wordt nog gekeken of het geld, dat besteed wordt aan de sponsoring van leerlingen op de Vajra Academy, wellicht kan worden verdubbeld.Krantenfoto met leerlingen van de Ynset


Onderwijzeres Nicole van Slobbe, die zelf in Nepal heeft gewoond en daar ook heeft lesgegeven, had het contact gelegd tussen Stichting Vajra en basisschool De Ynset en zowel leerkrachten als leerlingen en ouders voor de actie enthousiast gemaakt.