submenu

Home


doneerbutton

ANBI

TwitterGoogle BookmarksLinkedInRSS Feed

Nieuwsbrief

Bent u al geabonneerd op de Vajra nieuwsbrief?
aanmelden nieuwsbrief

 

content

In het voorjaar van 2008 bestond de Vajra Academy een jaar. Ter gelegenheid van deze eerste verjaardag, en ook ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Vajra Foundation Nepal, schonk Stichting Vajra de school een schoolbus en een grote advertentie in een landelijke dagblad voor leerlingenwerving.


Een van de kleuterklassen van de Vajra Academy


Elk jaar wordt de school met één klas uitgebreid. Dit jaar was klas vier aan de beurt. Het aantal leerlingen is met circa zeventig uitgebreid naar zo'n 140, waarmee het aantal leerlingen in een jaar tijd ongeveer verdubbeld is. Achala Thapa blijkt het juiste schoolhoofd voor de Vajra Academy: met hart en ziel geeft zij leiding aan een enthousiast lerarenteam.Vajra Academy: de groenste school van Nepal


Het kwaliteitsonderwijs op de school krijgt langzaam maar zeker gestalte. In het najaar van 2008 zal Gijs van Lennep, directeur van de Stichtse Vrije School in Zeist en lid van het onafhankelijk evaluatieteam van de Vajra Academy, een bezoek brengen aan Nepal om het reilen en zeilen van de school nader te observeren. Wilt u een leerling op de Vajra Academy sponsoren, klik dan hier.