submenu

Home


doneerbutton

ANBI

TwitterGoogle BookmarksLinkedInRSS Feed

Nieuwsbrief

Bent u al geabonneerd op de Vajra nieuwsbrief?
aanmelden nieuwsbrief

 

content

In de eerste week van februari 2003 is in Nepal het vijfjarig bestaan van Vajra Foundation Nepal gevierd. Maarten Olthof en Henk Becker, medisch adviseur van Stichting Vajra, waren bij deze gelegenheid aanwezig.

Het lustrum werd met een zeer gevarieerd programma in de conferentiezaal van de Nepal Tourism Board gevierd.


Dans door leerlingen

De dag werd geopend met het aansteken van vijf kaarsen en het vrijlaten van duiven voor de vrede in Nepal. Er werden diverse toespraken gehouden. Klik hier voor de toespraak van Maarten Olthof.
Het programma werd opgeluisterd met een uitgebreid cultureel programma, georganiseerd door de kinderen van het Vajra-internaat. Tussen de middag was er een verzorgde lunch.
De dag werd afgesloten met een persconferentie waarbij televisie en een vijftigtal journalisten aanwezig waren. Diverse kranten en ook het journaal besteedden aandacht aan de jubileumviering. Vajra ontving veel steunbetuigingen van gemeentebesturen (Village Development Committees) van de gemeenten waar Vajra actief is.
Hieronder een ingezonden paginagrote advertentie in Kantipur, een van de Nepalese dagbladen, die met steun van onder meer deze gemeenten is geplaatst.


Persconferentie ter gelegenheid van jubileum