Op 19 december 2017 bestond Stichting Vajra 20 jaar! Dat gaan we groots vieren:
• Jubileum-viering op zaterdag 26 mei 2018
• in Olst (bij Deventer), pal naast intercitystation, gratis parkeren

Deze pagina wordt in de loop van 2018 verder aangevuld.

Je kunt je hier opgeven als belangstellende. Je ontvangt dan begin april een officiële uitnodiging per mail met meer informatie.
Houd ook deze pagina in de gaten! Daarop wordt de uiteindelijke datum vermeld zodra die beschikbaar is.

Net als bij de drie eerdere jubilea belooft het een reünie te worden van vele donateurs, vrijwilligers, bestuursleden en mensen die ooit projecten hebben bezocht tijdens een reis met Maarten Olthof. In maart 2018 bestaat bovendien ook Vajra Nepal 20 jaar. Aanwezig namens Vajra Foundation Nepal zijn dan ook Ramkaji Paudel, voorzitter, en Bhupendra Thapa, beleidsdirecteur van de Vajra Academy.

Programma
Op het programma onder meer een jubileumloop, voordrachten van inspirators en sympathisanten van Vajra. We zijn blij dat Louise Vet, directeur van het Nederlandse Instituut voor ecologie, een lezing zal verzorgen. Verder is er muziek en theater. Zo zal de Amerikaanse cineast-muzikant James Dean Conklin de dag met eco-ballads opluisteren. De dag wordt afgesloten met een borrel en diner.

Voor belangstellenden bestaat ’s avonds de mogelijkheid de documentaire ‘Go without fear’ van James Dean te bekijken, los van Stichting Vajra. Hij heeft deze film gebaseerd op Lopen in het voetspoor van de Boeddha, het boek dat Maarten Olthof over zijn voettocht door India en Nepal heeft geschreven.

Jubileumsponsorloop
Op de jubileumdag is er ’s ochtends een sponsorloop als initiatief van Liesbeth Waller. Deze trouwe donateur heeft met haar wandelgroepen al duizenden euro’s voor Vajra bij elkaar gelopen. De wandeling van tien kilometer voert van Wijhe naar Olst, vlak langs de IJssel en dwars door het natuurgebied de Duursche Waarden. Loop mee en sponsor jezelf – of, nog mooier, laat je ruimhartig door familie en vrienden sponsoren voor Vajra. Want door Vajra te ondersteunen help je de Vajra Academy verder!
Meer informatie verschijnt op deze pagina. Je kunt je nu alvast aanmelden met deze link.