Donaties voor elektrische schoolbus

€ 30000
donation thermometer
donation thermometer
€ 30157
donation thermometer
101%
Updated
13/4/2013


doneerbutton

ANBI

TwitterGoogle BookmarksLinkedInRSS Feed

 

content

 
 

 


Jubileumviering op zaterdagmiddag en -avond 1 juni

Via deze pagina kun je je aanmelden voor deze feestelijke gebeurtenis.
In 2013 bestaan Stichting Vajra en Vajra Foundation Nepal 15 jaar. Dit gaan we groots vieren!

Vajra 15 jaar

Wij hopen ook jou op 1 juni te mogen verwelkomen!

 

Wat kun je verwachten?

 • ’s morgens een sponsorwandeling; kijk hier voor meer informatie
 • een jubileumfilm speciaal voor deze gelegenheid, gemaakt door cineast Rob Groters
 • aanbieding van het eerste exemplaar van het jubileumboek, met tientallen foto’s die zijn gemaakt door leerlingen van de Vajra Academy; ook voor bezoekers verkrijgbaar
 • toespraak door de Indiase ondernemer en filantroop Deepak Gadhia, VN-prijswinnaar vanwege zijn Eco solutions
 • voordrachten door Ramkaji Paudel en Udit Bhatta, verbonden aan Vajra Nepal
 • de Zwitsers-Nederlandse architect Christian Müller vertelt over zijn betrokkenheid bij de bouw van het Vajra Eco Resort
 • dans en muziek, onder meer twee uitvoeringen door Capella con Sensus
 • een voorstelling door een illusioniste
 • Tonia Star, penningmeester van Stichting Vajra, vertelt over haar verrassende pedagogische onderzoek aan  de Vajra Academy
 • informatie over de jubileumsponsorreis
 • prijsuitreiking
 • verkoop van prachtige kunstobjecten, onder meer quilts
 • borrel en feestelijk buffet 

Lees meer...>


Kunstveiling tijdens de jubileummiddag op 1 juni

Aan het eind van de jubileummiddag worden de twee onderstaande kunstwerken geveild door gelegenheidsveilingmeester Hans Hattink. De rest van de dag zullen meer kunstwerken te koop zijn. Het mes snijdt zo aan twee kanten: u bezit zo een aantrekkelijk kunstwerk en Vajra ontvangt de mooie opbrengst, geschonken door de kunstenaars.
Betalen kan via een bankier-App op uw smartphone. Eventueel kan het bedrag ook overgeschreven worden. En natuurlijk kunt u altijd contant betalen.

Saguaro Forms and Cactus Flowers  Deze monumentale quilt is een reproductie van het beroemde glas-in-lood-raam van Frank Lloyd Wright, de belangrijkste Amerikaans architect ooit en tevens beeldend kunstenaar en schrijver. Hij gaf het werk de titel ‘Saguaro Forms and Cactus Flowers’. Het verbeeldt op abstracte wijze de woestijn met saguarocactussen en cactusbloemen. Het originele kunstwerk is een glas-in-lood-raam in het Arizona Biltmore Resort. 
De quilt is gemaakt door kunstenares Ria van Amelrooij. Een quilt van deze omvang en deze artistieke complexiteit vergt algauw honderden uren werk.
Afmeting: 1,95 x 1,35 meter. 
De veiling van dit imposante werk wordt ingezet met € 500. Vajra dat de quilt ver over de € 1000 voor het goede doel zal opleveren.
Klik op de foto voor een vergroting.
 Mensa Dit kunstwerk is een impressie van de Selexyz-boekhandel in de voormalige Dominicanerkerk te Maastricht, door de The Guardian uitgeroepen tot "mooiste boekhandel ter wereld". Het werk is vervaardigd door de in Amerika woonachtige kunstenaar Aryen Hart. Hij heeft het als titel gegeven: 'Mensa libris'
Afmeting: 0,80 x 0,80 meter. 

De veiling van dit werk wordt ingezet met € 300.
Klik op de foto voor een vergroting.
Klik voor overige kunstwerken hier...>


Jubileumwandeling: loop met Liesbeth Waller mee om Stichting Vajra een fantastisch jubileumgeschenk te geven!

Sponsorloop

Op zaterdagmiddag 1 juni 2013 viert Stichting Vajra haar 15-jarig bestaan. Ter gelegenheid hiervan organiseer ik, Liesbeth Waller, 's morgens op die dag een sponsorloop.

Het is een prachtige wandeling die loopt via langs de Kromme Rijn en het landgoed Amelisweerd. Na ruim 3 km is er een koffiestop. Je kunt kiezen uit een lengte van 10 km of van 7 km. Tijdens deze wandeltocht komen we samen letterlijk en figuurlijk in beweging voor Stichting Vajra.

Lees meer...>


Jubileumsponsorreis naar Nepal

Jubileumreis

Ter gelegenheid van het vijftienjarige bestaan van Vajra hebben Ramkaji Paudel en Maarten Olthof een ‘jubileum-sponsorreis’ in Nepal voorbereid. Samen zullen zij deze trekking tweemaal begeleiden: in november 2013 en in november 2014. 

Het unieke van deze trektocht is dat hij over de hele lengte een langzaam stijgende bergrug volgt. Daardoor hebben deelnemers elke dag aan beide zijden een prachtig uitzicht op tot meer dan 7000 meter hoge Himalaya-bergtoppen!

 

Lees meer...>